Waarom kiest u voor Maquis Import?
Vragen en antwoorden uit de dagelijkse praktijk.

Als ik een mail stuur met een vraag of ik bel op, wanneer krijg ik antwoord?
Vanaf het eerste contact, per telefoon of via de e-mail reageert Maquis uiterlijk binnen 24 uur. En niet alleen het eerste contact, maar daarna bij elk contact. Want wachten op een antwoord is vervelend. Daarom laat Maquis u niet wachten.


Komt er iemand naar mij toe om informatie te geven?
Maquis nodigt u graag uit om naar Maquis te komen. Daar is alles bij de hand, kunt u alle producten zien, ruiken, voelen en proberen. Bovendien krijgt u een rondleiding en zo een indruk van het bedrijf.


Kan ik een proefbehandeling krijgen van het merk dat mijn belangstelling heeft?
Jazeker. In combinatie met het informatiegesprek kunt u een proefbehandeling krijgen. Na de behandeling ontvangt u een setje mini’s waarmee u uw huid thuis kunt verzorgen. Zo kunt u zelf ervaren wat de producten en behandeling voor de huid doen.


Kan ik trainingen volgen?
Maquis biedt voor de verschillende merken die zij levert verschillende trainingen. Ook als u al langere tijd werkt met een merk, blijft u welkom om trainingen te volgen. Wilt u de basis opfrissen? Die trainingsdagen blijven voor u gratis. Als wilt u ze voor de 5e keer volgen.
Voor vervolgtrainingen kan een vergoeding gevraagd worden. U weet dit altijd vooraf.


Waar worden de trainingen gegeven?
Bij Maquis zelf, in Westervoort. Er is een ruim praktijklokaal met 4 praktijkstoelen en er is een ruim theorielokaal. In de showroom kunt u alle producten zelf voelen, ruiken en proberen.


Ik zie dat Maquis zelf een website heeft. Kunnen zij mij ook helpen met een website en bijvoorbeeld Facebook?
Maquis verzorgt zelfs een training hoe u uw eigen website kunt bouwen. Ook met Facebook heeft Maquis ervaring die ze graag met u deelt.


Kan Maquis mij adviseren bij de ondernemerskant van mijn salon, mijn praktijk?
De eigenaars van Maquis, Jan en Alette de Vries hebben zelf 22 jaar een instituut voor huidverzorging gehad, genaamd L’Esthéticienne. Dit instituut had 2 vestigingen. Eén in het centrum van Westervoort en in het centrum van Arnhem. De salon in Westervoort is overgenomen en bestaat nog steeds. Door het hebben van een groot instituut hebben Jan en Alette dus zeer veel ervaring in de branche. En zij delen graag die ervaring met u.


Wat is het minimum order bedrag?
Dat is €150,-. Uw bestelling wordt dan franco verstuurd.


Levert Maquis ook ‘bijzaken’?
Naast natuurlijke huidverzorging en make-up kunt u ook lege potjes, flesjes, wimperverf, alcohol, vinylhandschoenen, bandeaus, haarnetjes, enz inkopen. Makkelijk alles op één adres.


Is er promotiemateriaal?
Alle merken hebben verschillend promotiemateriaal. Maquis stuurt niet alles mee met een informatiepakket, maar laat het u graag zien bij uw informatiegesprek.Subpagina''s (1): De bestelsite is verhuisd