Basistraining S.P.A. Cosmetisch

Tijdens de 4 daagse training van S.P.A. leer je cosmetisch werken met S.P.A. Je leert werken met de kant en klare producten waarmee je je klanten een intensieve verzorging van de huid geeft.
  
Basisdag 1:
Tijdens deze dag krijg je kort theorie van aromatherapie. Hoe verkrijg je etherische oliën? Wat geeft een goede kwaliteit etherische olie? Wat is het verschil tussen klassieke aromatherapie (werken volgens de Engelse school) en S.P.A.-aromatherapie (werken volgens de Franse school)? Wat is het verschil tussen phytotherapie en aromatherapie? Waarom heeft mw. Magonet déze methode ontwikkeld? Je leert over het ontstaan en toepassingsmogelijkheden van het merk. Ook wordt de behandeling deze dag besproken met de producten die je hiervoor gebruikt.

Basisdag 2:
Een praktijkdag! Je leert zelf de behandeling geven en afstemmen op de verschillende huidcondities zoals vochtarme huid, gevoelige huid, couperose, ouder wordende huid, acne, hyperpigmentatie en een ‘ snel mooi’  behandeling.

Basisdag 3:
Een gevarieerde dag met veel verschillende onderwerpen. Lichaamsverzorging in de salon en voor thuis, zonproducten, zwangerschap, zelfzorgmiddelen. 


Basisdag 4:
Ongeveer 2 maanden na basisdag 3 is basisdag 4. Je hebt dan wat ervaring opgedaan in het werken met S.P.A. Op deze 4e dag zet je een vervolgstap.
Aan het eind van dag 4 krijg je je certificaat.

Opfrisdagen Theorie S.P.A.
Theorie Basis: Deze dag is speciaal voor degene die korter dan 2 jaar met S.P.A. werken. En voor degene die 'cosmetisch' met S.P.A. werken. 

Praktijk: Voor iedereen die met S.P.A. werkt! 

Wil je nog meer leren, volg dan ook de 6 daagse training van S.P.A. Therapeutisch.


Over S.P.A. valt altijd meer te leren!


* Voor alle basisdagen geldt:
Tijd: van 10 tot 16 uur
Kosten: € 125,- per dag (Gratis bij startorder en gratis als u werkt met S.P.A.
Lunch en lesmateriaal inbegrepen.)
Trainer: Susan 

 

Trainingsblok

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4 2019-1

09-05    

16-05

23-05

24-092019-2   

07-11

14-11

21-11

Begin 2020


              

Comments