Basistraining S.P.A. Cosmetisch

Tijdens de 3 daagse training van S.P.A. leert u meer cosmetisch werken met S.P.A. U leert werken met de kant en klare producten waarmee u uw klanten een intensieve verzorging van de huid geeft.
  
Basisdag 1:
Tijdens deze dag krijgt u kort theorie van aromatherapie. Hoe verkrijg je etherische oliën? Wat geeft een goede kwaliteit etherische olie? Wat is het verschil tussen klassieke aromatherapie en S.P.A.-aromatherapie? Wat is het verschil tussen phytotherapie en aromatherapie? Waarom heeft mw. Magonet déze methode ontwikkeld? U leert over het ontstaan en toepassingsmogelijkheden van het merk. Ook wordt de behandeling deze dag besproken met de producten die u hiervoor gebruikt.

Basisdag 2:
Een praktijkdag! U leert zelf de behandeling geven. U leert de behandeling afstemmen op de verschillende huidcondities zoals vochtarme huid, gevoelige huid, couperose, ouder wordende huid, acne, hyperpigmentatie en een ‘ snel mooi’  behandeling.

Basisdag 3:
Een gevarieerde dag met veel verschillende onderwerpen. Lichaamsverzorging in de salon en voor thuis, zonproducten, zwangerschap, zelfzorgmiddelen. 
Aan het eind van dag 3 krijgt u uw certificaat.


Terugkomdag / opfrisdagen Theorie S.P.A.
Theorie Basis: Deze dag is speciaal voor degene die korter dan 2 jaar met S.P.A. werken. En voor degene die 'cosmetisch' met S.P.A. werken. 
Theorie Gevorderd: Deze dag is specifiek voor degene die langer dan 2 jaar met S.P.A. werken. 

Praktijk: Voor iedereen die met S.P.A. werkt! 

Wilt u nog meer leren, volg dan ook de 5 daagse training van S.P.A. Therapeutisch.


Over S.P.A. valt altijd meer te leren!


* Voor alle basisdagen geldt:
Tijd: van 10 tot 16 uur
Kosten: € 95,- per dag (Gratis bij startorder en gratis als u werkt met S.P.A.
Lunch en lesmateriaal inbegrepen.)
Trainer: Susan 

 

Trainingsblok

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Terugkomdag 2018-1

12-03    

19-03

26-03

10-092018-2   

11-10

18-10

25-10

Begin 2019


              

Comments