Opleidingen / trainingen

Wat biedt Maquis Import aan opleidingen?

Voor de verschillende merken zijn verschillende opleidingstrajecten.

Société Provençale d’Aromatherapie
Dit merk biedt ongekend veel mogelijkheden. In feite raakt u nooit uitgeleerd!

De start maakt u met een 4 of 6 daagse training voor theorie en praktijk (verspreid over meerdere weken). Tijdens deze dagen wordt u ook geschoold in klantadvies, marketing en verkoop. Een solide basis is nu gelegd. U wordt opgenomen in het bestand van professionals die met S.P.A.-aromatherapie werken. Na afloop van de cursus krijgt u een certificaat en een technisch handboek.
Vervolgens kan de basis verbreed worden met specifieke vervolg trainingen. Deze zijn meer therapeutisch of met een specifiek wellness accent. Bijvoorbeeld: Bindweefselmassage, Lichaamsbehandelingen en Cellulite behandeling, Aromabrasie ®, Cosmedische diagnose, Pré- en postoperatieve zorg, Oncologie en huid en verschillende ‘opfrisdagen’.
 
Voor Les Gavots de Provence volgt u 4 basistrainingsdagen. U leert de verschillende producten en behandelingsmogelijkheden. U leert een gezichtsmassage met specifieke grepen naar huidcondities. Het geven van klantadvies en verkooptraining is geïntegreerd in deze dagen. Ook hierna heeft u de mogelijkheid om bovenstaande vervolg trainingen te volgen.

Couleur Caramel

In één dag maakt u kennis met make-up producten met een duidelijke filosofie. Naast de toepassingsmogelijkheden wat kleuren betreft, leert u ook alles over de samenstelling van de producten. Regelmatig zijn er Couleur Caramel Visagiedagen. U oefent dan op elkaar verschillende visagietechnieken. Couleur Caramel is méér dan zomaar een mooi kleurtje. Glamour en ‘natuurlijk’ vinden elkaar in Couleur Caramel!

Zao, Essence of nature
In één trainingsdag leert u alles over deze 100% natuurlijke en vegan make-up lijn uit Frankrijk. 
Zao heeft niet alleen mooie kleuren, maar bevat ook natuurlijke ingrediënten die de huid verzorgen. Daarom leert u de werking van de ingrediënten tijdens deze dag. Ook gaan we in op de filosofie van Zao, waar het merk voor staat, hoe het is ontstaan, hoe de verpakking wordt gemaakt, maar ook hoe de producten toegepast worden. Natuurlijk leert u ook hoe u het aan uw klant kunt uitleggen en krijgt u tips voor het organiseren van workshops. Regelmatig zijn er Zao Visagiedagen. U oefent dan op elkaar verschillende visagietechnieken. 


* Alle basisdagen (en opfrisdagen) zijn gratis bij start van het betreffende merk. Zij hebben wel een waarde van €125,- (excl. BTW). Bij annuleren 48 uur van te voren of niet starten met een merk, wordt dit bedrag per dag in rekening gebracht.